amerikanske pandekager

Start dagen med amerikanske pandekager

Start dagen med amerikanske pandekager

Få store pandekager til morgenmad

Alt er større i USA, også pandekagerne. Det har du sikkert oplevet, hvis du har været på rundrejse i Guds eget land. Her er helt normalt at spise store pandekager til morgenmad. Hvor vi danskere ofte kun spiser pandekager til dessert, så er det for mange amerikanere helt normalt at starte dagen med en pandekage eller to. Og med de amerikanske pandekager i mavesækken, har du et godt udgangspunkt for at starte din dag. For de amerikanske pandekager er ikke sådan nogle papirstynde dejkager, som mange sætter til livs herhjemme. Rigtige amerikanske pandekager er nemlig noget tykkere, hvilket betyder, at der er meget mere mad i dem end i de danske af slagsen, din tante plejer at servere for dig.

Bag dine pandekager hurtigt og nemt

Amerikanske pandekager smager helt vidunderligt med sirup, smør eller Nutella. Men har du ikke lige budgettet til at rejse efter pandekagerne, så kan du heldigvis let bage dem hjemme på dit eget komfur. Her kan du enten købe dig til en færdigblanding eller bruge en af de mange opskrifter, der findes på amerikanske pandekager. Det sidste er langt at foretrække. Mange producenter tilbyder en færdigblanding, der er fyldt med e-numre og konserveringsmidler. Men i stedet kan du på onlinekogebogen Alletiders Kogebog finde over 15 forskellige opskrifter på amerikanske pandekager. Pandekager der er hurtige at bage, og som helt sikkert vil skabe glæde og begejstring hos dig og din familie.

Pandekager også til de voksne

I Danmark kender mange børn pandekager fra Rasmus Klump, der får de lækre kager serveret af sin mor. Men amerikanerne har formået at bringe pandekagerne op på et højere stadie, hvor også voksne kan få stor fornøjelse af dem. Til fødselsdagen, brunchbordet eller på sengen søndag morgen kan de små tykke pandekager, som amerikanerne har velsignet os med gøre stor lykke. Prøv for eksempel denne opskrift:

https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/4209/amerikanske-pandekager