Tandretning københavn

Få flotte tænder med tandretning i København

Få flotte tænder med tandretning i København

Ortodonti er et område af tandplejen, der beskæftiger sig med diagnosticering, forebyggelse og korrektion af fejlstillinger, som er fejlstillinger af tænder og kæber. Ortodonti kan hjælpe med at rette tænderne op og give et smukkere smil og forbedre den generelle mundhygiejne.

Tandbøjler er en almindelig måde at rette tænderne og kæberne op på, og de anses ofte for at være den mest vellykkede måde at få lige tænder på.

Hvordan fungerer en tandbøjle?

For dem, der overvejer ortodontisk behandling, er det vigtigt at forstå, hvad en tandbøjle gør, og hvornår den bruges. Ortodontister tager mange faktorer i betragtning, når de skal afgøre, om en tandspænde er nødvendig eller ej.

Alder, tandhistorie, vækstmønstre hos børn og andre faktorer som f.eks. ansigtsstrukturen kan påvirke beslutningen. I nogle tilfælde kan en bøjle bruges til at løse problemer med overbid eller krydsbid, som kan give problemer med at tale eller tygge korrekt.

Tandretning københavn

Hvordan foregår tandretning København?

Når du får en tandbøjle, er der flere faser involveret i at få den på; der skal først tages et aftryk af dine tænder, som vil blive brugt til at skabe tilpassede bøjler til din mund. På dagen for din aftale vil bøjlerne blive placeret på hver tand med speciel cement og derefter forbundet sammen med bånd lavet af metallegeringer.

Disse bånd lægger spænding på tænderne og får dem til at bevæge sig til den ønskede position med tiden. Afhængigt af hvor alvorligt dit tilfælde er, kan du have brug for yderligere behandlinger som f.eks. gummibånd eller expanders, der fungerer sammen med bøjlen for at give ekstra støtte under behandlingen.

Hvad er en usynlig tandregulering?

Usynlig ortodonti er en variation af den traditionelle tandbøjle, da den er designet til at være diskret og næsten ikke synlig. Usynlig ortodonti fungerer på samme måde som almindelige bøjler ved hjælp af bånd og ledninger til at flytte dine tænder i position, men der er ingen bøjler eller metalkomponenter, der kan tiltrække opmærksomhed. Denne type behandling tager normalt længere tid end traditionelle bøjler, men kan give fremragende resultater med minimal ubehag.