Akupunktur Valby

Akupunktur i Valby - book tid online

Akupunktur i Valby - book tid online

advertorial

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlings form som igennem de seneste årtier har vundet frem herhjemme. Som sådan tilhører akupunktur stadig den alternative verden, men er blevet meget populær i forbindelse med behandling af forskellige dårligdomme.

Øre akupunktur, også kaldet NADA, anvendes som supplement til blandt andet misbrugsbehandling og rygeafvænning – og der ses gode resultater inden for dette område. Der ud over kan akupunktur med stor fordel supplere en anden behandling som for eksempel fysioterapi, osteopati eller kiropraktik, idet de tynde nåle kan afhjælpe muskelspændinger og lindre smerter relateret dertil.

Mange krops behandlere benytter akupunktur til netop dette formål. Denne type akupunktur adskiller sig fra den traditionelle kinesiske akupunktur derved at nålene placeres direkte i musklernes trigger punkter og ikke på strategisk udvalgte steder på kroppen ifølge meridian banerne.

image

Således findes der flere forskellige former for akupunktur. Og en dygtig akupunktør vil vide præcis hvilken akupunktur behandling som egner sig bedst til dig.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

En af de mest udbredte anvendelser for akupunktur er i forbindelse med behandling af inflammatoriske, autoimmune eller systemiske lidelser. Det kan for eksempel dreje sig om allergi, overfølsom og høfeber.

Allergikere kan have stor glæde af akupunktur som genskaber den naturlige harmoni og balance i kroppen. Gigt patienter beretter om mærkbar bedring i deres tilstand allerede efter få akupunktur sessioner. Og med et vel tilrettelagt akupunktur behandlings forløb kan du opnå effektive og varige resultater hvis du lider af problemer med fordøjelsen som er relateret til inflammation, for eksempel IBS (Irritated Bowel Syndrome, på dansk: Irritabel tyktarm) eller Crohns sygdom.

Hvor kan jeg få en god behandling med akupunktur i København?

Hvis du leder efter en dygtig akupunktør i København eller på Frederiksberg kan du finde hvad du søger hos den Valby baserede Akupunktur Klinik – bestil tid via hjemmesiden https://aku-punkturklinik.dk/.