Er dit liv konstant præget af kriser, og føler du at du hænger fast i et uhensigtsmæssigt mønster af negative tanker og forestillinger? Så har du muligvis brug for at snakke tingene godt og grundigt igennem. Og det kan du få mulighed for hos en psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

En psykolog kan hjælpe dig hvis du oplever problemer i dit liv som hidrører fra eksempelvis forholdet til dig selv, til de nære mennesker i din omgangskreds, eller til kolleger på din arbejdsplads.

Alle disse faktorer har stor betydning for hvorlede livet former sig for os, og hvor megen energi vi har i hverdagen. Hvis alting føles som modgang kan det være rigtig svært at se de lyse sider af tilværelsen. Og så er du i risiko for at udvikle en angst lidelse, en depression, eller kronisk stress.

Hvad sker der under en psykolog behandling?

Der er for så vidt ikke noget hokus pokus ved at gå til psykolog. Et behandlings forløb vil hos en autoriseret psykolog bestå i terapeutiske samtaler i hvilke du selv sætter rammerne for samtalen. Sammen med din psykolog fastsætter du målet for behandlings forløbet.

Din psykolog vil løbende følge op på dine fremskridt, og du har selvfølgelig mulighed for at byde ind hvis du ønsker at forløbet skal tage en anden retning undervejs. Hos en psykolog er det dig der er i centrum. En dygtig psykolog vil aldrig dømme dig eller bagatellisere dine problemer. Du vil blive mødt med åbenhed, nysgerrighed og empati. Og du vil med stor sandsynlighed hurtigt opleve en bedring i din tilstand så du selv kan møde verden på samme måde.

Din psykolog på østerbro hedder Renate Sommerstad og har til huse tæt på søerne. Du kan booke tid til din første psykolog konsultation på Renate Sommerstads hjemmeside renatesommerstad.dk