reiki healing

Du kan lære Reiki healing på en weekend

Du kan lære Reiki healing på en weekend

Ønsker du dig brændende at lære at heale? Så er der gode nyheder. Du kan nemlig lære den populære healing disciplin Reiki healing i løbet af ganske få dage. På et Reiki kursus, som strækker sig over en weekend, kan du blive indviet i Reiki universet og samtidig lære hvorledes du healer ved hjælp af universets stærke og uudtømmelige energier.

Hvad er Reiki healing?

Reiki healing er en bestemt form for healing, som primært foregår ved hånds pålæggelse. Når du bruger Reiki som en del af healings processen er det ikke din egen personlige energi du bruger. Derfor vil du ikke opleve at du bliver træt eller uoplagt og føler dig drænet for energi når du heler ved hjælp af Reiki.

Således er Reiki særlig velegnet til healere og behandlere som arbejder med mennesker, for eksempel gennem zoneterapi, akupunktur, massage, kropsterapi eller kranio-sakral terapi. Når du aktivt anvender Reiki i dit daglige virke undgår du således at slide på dine egne energi reserver. Samtidig er du effektivt beskyttet mod klientens energier og kan således slippe for at optage disse. Dette er en stor fordel idet du så undgår at udvikle symptomer lig klientens som følge af det fænomen som kaldes transfer.

Lær Reiki healing på et Reiki kursus i Jylland

For at kunne udøve Reiki healing skal du være indviet i Reiki. Denne indvielse foregår som noget af det første på et Reiki kursus og strækker sig over fire indvielses forløb.

Når du er indviet kan du når som helst benytte dig af Reiki i forbindelse med healing eller behandling. Et grundlæggende Reiki kursus – også kaldet Reiki 1 – forløber over en weekend. Her vil du, foruden indvielsen, gennemgå en række grund elementer for Reiki healing.

Du kan læse mere om Reiki healing kurser hos Christo Blaak (Padam) på christo.dk