elektroakupunktur

Elektroakupunktur - akupunktur med ekstra effekt

Elektroakupunktur - akupunktur med ekstra effekt

Døjer du med skader i din krops bevæge apparat – måske som følge af sports udøvelse eller opslidende arbejde? Er det svært at slippe af med smerterne ved blot og bar træning, øvelser, massage, fysioterapi og lignende? Og har du samtidig nedsat mobilitet i det ramte led? Så kan du overveje at prøve elektroakupunktur.

Hvad er elektroakupunktur?

Elektroakupunktur er en form for smerte lindrende akupunktur. Ved elektroakupunktur anvendes nåle i musklernes trigger punkter på samme måde som den konventionelle form for smerte lindrende akupunktur – eneste forskel på de to discipliner er at der ved elektroakupunktur sendes en svag strøm igennem de indsatte nåle.

Nålene anbringes på steder hvor strømmen kan stimulere musklerne til at bevæge sig og dermed løsne op for eventuelle spændinger og myoser. På den måde kan smerterne som følge af disse spændinger lindres, og blod gennemstrømningen i musklen forbedres.

Således vil musklen bedre kunne restituere, og du vil opnå en øget bevægelighed i de muskler som behandles. Dette betyder en mere hensigtsmæssig brug af kroppen og dermed mindre slid på led og ligamenter.

Der ud over kan elektroakupunktur anvendes som alternativ til en traditionel blokade i forbindelse med eksempelvis en frossen skulder. Elektroakupunktur kan nemlig blokere for smerte signalerne til hjernen hvilket kan give dig mulighed for at bearbejde ledet uden stærke smerter. Du får bedre mulighed for at modtage terapi når du ikke spænder op på grund af smerter og vil således få mere ud af genoptræning eller massage.

Hvor kan jeg få elektroakupunktur behandling i København?

Hvis du leder efter en klinik som kan hjælpe dig med elektroakupunktur i Storkøbenhavn kan du med fordel kontakte Lacuhr Akupunktur. Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur har mange års erfaring med såvel traditionel kinesisk akupunktur behandling som med ansigtsakupunktur, øreakupunktur, cupping og mange andre former for alternativ behandling. Du kan læse mere om elektroakupunktur på hjemmesiden lacuhrakupunktur.dk