psykolog

En psykolog for hele familien

En psykolog for hele familien

Det at stifte familie er for langt de fleste mennesker en glædelig begivenhed – om end forbundet med et stort ansvar og en masse hårdt arbejde. For andre kan familieforøgelsen rippe op i en masse traumer som har været gemt væk i mange år.

Dette kan føre til fødselsdepression og en masse usikkerhed omkring det at være forælder. Mange såvel nybagte mødre som nyslåede fædre oplever angst og fortvivlelse i forhold til forældre rollen og det at skulle indgå som en del af en familie. Og så er der dem som ønsker sig tilbage til tiden før denne begivenhed indtraf.

Dette er et stort tabu, og mange har vanskeligt ved at tale med deres nærmeste venner eller familie omkring problematikken. Man kan hurtigt komme til at føle sig endnu mere forkert og udstødt hvis man indrømmer at det at blive mor eller far ikke var det helt store sus af kærlighed og lykke.

Samtidig er det en virkelig dårlig idé at gå rundt og brænde inde med disse følelser. Det fører sjældent noget godt med sig, hverken for dig eller for resten af din familie. Derfor anbefales det, at du opsøger en psykolog – og gerne én som har speciale enden for familie terapi.

Hvor kan jeg finde en familie psykolog i Odense?

Er du og familien bosat i Odense eller på de kanter, er I faktisk heldige. I Odense finder du nemlig den dygtige og erfarne Jens Henrik Thormann.

Jens Henrik Thormann er autoriseret psykolog og har igennem mange år arbejdet professionelt med børn, unge og familier. Jens Henrik Thormann tilbyder familie og parterapi på lige fod med en til en sessioner. Hos Jens Henrik Thormann kan du og din familie få hjælp til at opnå en fælles forståelse af de problematikker, som opstår inden for familiens rammer – og til at bearbejde disse, så hele familien kan få det bedre.

Læs mere på psykologpraksis-odense.dk