tandlæge

Få Århus' bedste tandlæge behandling

Få Århus' bedste tandlæge behandling

Det er vigtigt at holde en god mundhygiejne. Dette er de fleste af os blevet indprentet fra barnsben gennem vore forældre og den kommunale skoletandpleje. De af os, som tilhører den første ”nul huller” generation og hver uge skulle stå skoleret til fluorskylninger blev samtidig den første af en lang række generationer som rent faktisk har en chance for at bevare tandsættet intakt hele livet igennem.

Derfor er det også meget vigtigt, at du passer dine årlige – eller faktisk allerhelst halvårlige – tandlæge besøg, således at eventuelle dårligdomme eller lidelser i tænder eller i tandkød kan foregribes i tide.

Hvordan kan tandlægen hjælpe mig?

Måske tænker du at dine tænder har det fint. Der er ingen smerter i hverken tænder eller gummer, og ingen blødninger fra tandkødet når du børster eller renser med tandtråd. Men her skal du tænke på, at der under tandkødets kant samt mellem tænderne kan gemme sig ansatser til eksempelvis karies (huller i tænderne) eller parodontose.

Du har ikke selv en jordisk chance for at opdage disse – og når først blødningerne og tandpinen melder sig på banen er det for sent at gøre andet end at udføre damage control. Dette sker i form af en fyldning eller en krone, såfremt der er tale om huller i tænderne, eller månedlig forebyggende behandling med dybderens af tandlommerne hvis der er mistanke om begyndende parodontose. Og så er det da både nemmere og billigere at besøge tandlægen til en tandrens og et medfølgende eftersyn af tænder og tandkød et par gange om året.

Hvor finder jeg den bedste tandlæge i Århus?

Leder du efter en tandlæge klinik med central beliggenhed i Smilets By, kan du med fordel vælge den veletablerede og velrenommerede klinik Tandlægerne på Stjernepladsen. Du kan læse mere, og booke tid til din første konsultation, på http://stjerneklinik.dk/