tandlæge

Få den bedste hjælp hos din nye tandlæge på Amager

Få den bedste hjælp hos din nye tandlæge på Amager

Hvis det er så længe siden, at du sidst har besøgt din tandlæge, at klinikken er lukket, eller du er flyttet til et nyt sted, bør du hurtigst muligt finde dig en ny tandlæge. Det er nemlig vigtigt at have n fast tandlæge som kender din mund og dine tænder, og dermed har de stærkeste forudsætninger for at hjælpe dig med at holde tænder og tandkød ved lige.

Hvor kan jeg finde en god fast tandlæge på Amager?

Hvis du bor på Amager – eventuelt i den centrale del af Københavns hoved ø – kan du med fordel vælge den veletablerede og populære tandlæge klinik Tandlæge Henrik Budtz. Her finder du udelukkende dygtige personaler i form af tandlæge, tandplejer og klinik assistent, som alle vil gøre deres for at give dig den mest positive oplevelse.

Hos Tandlæge Henrik Budtz er der særligt fokus på patienter med tandlæge skræk – og derfor kan du altid regne med at få en empatisk og respektfuld behandling når du møder op til din aftale hos tandlægen.

Du behøver blot at gøre opmærksom på din angst lidelse når du booker tid til tandlæge behandling. Så vil der blive sat ekstra tid af til dig, således at du kan styre tempoet og få de pauser du behøver. Og så behøver du ikke at lade din tandlæge skræk være en hindring for et sundt og smukt tandsæt.

Hvordan kan Tandlæge Henrik Budtz hjælpe mig?

I den lille hyggelige klinik på Amagerbrogade – tæt på krydset mellem Øresundsvej og Englandsvej – tilbydes alle former for tand behandling. Du kan altid booke tid til et eftersyn af dine tænder med tilhørende rensning af tænder og tandkød. Og er der behov herfor kan du få et forebyggende parodontose forløb, hjælp til blegning eller retning af tænder, udboring og fyldning af huller i tænderne og mange andre ydelser.

Du kan kontakte Tandlæge Henrik Budtz og bestille en tid til en indledende konsultation via tandlægens hjemmeside tandlaege-amager.dk.