apotek

Få den bedste hjælp på dit lokale apotek

Få den bedste hjælp på dit lokale apotek

Dit lokale apotek kan andet og mere end blot udlevere medicin på recept. I det følgende kan du læse mere om, hvordan du også kan bruge dit apotek.

Find de bedste apotekervarer på apoteket

Foruden receptpligtig medicin kan du med stor fordel købe andre sundhedsfremmende produkter på apoteket. Når du køber eksempelvis kosttilskud eller natur lægemidler på apoteket kan du være helt sikker på at de er testet og godkendt efter gældende standarder.

Samtidig vil din farmaceut eller farmakonom kunne rådgive og vejlede omkring indtag af kosttilskud og advare omkring eventuelle kontra indikationer i forbindelse med indtag af anden medicin. Og så vil du selvfølgelig også kunne få hjælp til dosering når det handler om børn.

Få lavet et pillepas på dit lokale apotek

Skal du ud og rejse, og skal din læge ordinerede medicin med på ferien, bør du undersøge om din medicin er af en sådan art at den kræver et pillepas.

Et pillepas er et dokument som godtgør at medicinen er udskrevet til dig, og at den er til eget forbrug. Dette gør sig især gældende for visse typer smertestillende eller angst dæmpende medicin som også har euforiske bivirkninger, som for eksempel opioider og benzodiazepiner.

Hvis du således ønsker at medbringe denne type medicin på din rejse bør du få udfærdiget et pillepas på apoteket. Dette gør du ved at medbringe din medicin samt recepten fra lægen til det apotek hvorfra medicinen er udleveret, og så vil apoteket sørge for at der bliver udarbejdet et pillepas. Du skal være opmærksom på at du skal bruge et pillepas for hver individuel type medicin, og at du børe være ude i god tid da det godt kan tage en uge at få fremstillet et pillepas.

Hvis du ønsker at få fremstillet et pillepas i Lyngby kan du kontakte Lyngby Svane Apotek via hjemmesiden lyngby.apotekeren.dk