Massage Næstved

Få den bedste sportsmassage i Næstved

Få den bedste sportsmassage i Næstved

editorial

Dyrker du sport eller anden form for træning eller idræt, og har du en tendens til at oparbejde skader i forbindelse hermed? Så bør du overveje regelmæssig massage.

Hvad kan jeg få ud af massage?

Uanset om du er semi professionel idrætsudøver, eller om du blot dyrker lidt motion i det daglige, kan en skade sætte dig tilbage rent konditionsmæssigt.

Det er irriterende at skulle vente længe på at kunne komme i gang med træningen igen fordi man skal komme sig oven på en skade. Og jo ældre man bliver, des længere tid tager det for blot en lille forstrækning eller forstuvning at hele.

Hvis du med regelmæssige mellemrum modtager sports massage kan du faktisk nedsætte din risiko for at udvikle en skade ganske betydeligt. En klassisk sports massage styrker nemlig blodgennemstrømningen i muskler og led. Det betyder at muskler såvel som sener og andre ligamenter får ekstra næring.

Samtidig smidiggøres bindevævet, og diverse ophobede affaldsstoffer, som kan give anledning til inflammatoriske tilstande, transporteres bort. Ud over det fysiske velvære bidrager massagen således til en stærkere og mere modstandsdygtig krop.

Skulle det være gået galt, og har du udviklet en skade, kan massage tilmed nedsætte restitutions tiden. Og så vil du kunne få endnu mere ud af din træning.

Hvor kan jeg få en god massage i Næstved?

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Midtsjælland, nærmere betegnet Næstved, kan du hos Helse & Idrætsmassage få en rigtig god sports massage som kan hjælpe dig til at forebygge skader. Helse & Idrætsmassage er ejet og drevet af massør Pia Nielsen som igennem mange år har hjulpet glade og tilfredse klienter til øget velvære og mere overskud i hverdagen. Du kan læse mere om Helse & Idrætsmassage og Pia Nielsen, og booke tid til din første massage behandling, på idraetmassage.dk.