tandlæge

Få den bedste tandbehandling hos lokal tandlæge

Få den bedste tandbehandling hos lokal tandlæge

editorial

Ønsker du at bevare alle dine tænder sunde og stærke – og fri for huller – hele livet igennem? Så er det vigtigt at du besøger din tandlæge en til to gange på årlige basis.

Dette er nemlig den eneste måde hvorpå du kan øge dine chancer for at undgå sygdomme i tænder og tandkød. Og du kan med fordel vælge en god lokal klinik.

Hvor finder jeg en god tandlægeklinik i Horsens?

Hvis du er bosat i den østlige del af Jylland og leder efter en dygtig tandlæge i Horsens kan du finde hvad du søger hos Bering Hus Tandlægerne.

Bering Hus Tandlægerne er en centralt beliggende tandlægeklinik i Horsens med et stærkt renommé blandt klienter i området. Hos Bering Hus Tandlægerne finder du udelukkende dygtige og kompetente personaler i form af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig med tandbehandling i top kvalitet.

Tandlæge

Samtidig er klinikken udstyret med state of the art tandlæge udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling. Og du kan være helt sikker på at din tandbehandling vil holde en tilsvarende standard.

Hvad kan Bering Hus Tandlægerne hjælpe mig med?

Hos Bering Hus Tandlægerne kan du få hjælp til alle typer forebyggelse og behandling af sygdomme og lidelser i tænder og tandkød.

Tandlægens arbejde er først for fremmest af forebyggende karakter. Derfor får du i forbindelse med dit årlige eller halv årlige besøg i klinikken altid tilbudt en grundig tandrensning med efterfølgende undersøgelse af tænder og tandkød.

Skulle der vise sig tegn på forstadier til parodontose vil tandlægen sørge for at dine tandlommer skylles grundigt igennem med desinficerende middel. Og misfarvninger på emaljen, som kan indikere tilløb til karies – altså huller i tænderne – behandles med fluor pensling.

Du kan læse mere om Bering Hus Tandlægerne, og booke tid til din første BH via hjemmesiden beringhus.dk.