stress

Få den rette stress hjælp

Få den rette stress hjælp

Stress er en lidelse, som bør tages særdeles alvorligt, desværre sker der ofte det, at mennesker, der rammes af stress, stigmatiseres i en grad, så de føler sig tvunget til at negligere deres symptomer. Dette kan være meget farligt. Stress er ikke en tilstand, som er beregnet til at være permanent – det er en umiddelbar fysisk reaktion på en truende situation, som skal ruste kroppen til at flygte eller kæmpe med hurtighed og styrke. Men hverken krop eller sind kan tåle at køre i så højt et gear over en længere periode.

Stress slider både på fysikken og på de kognitive evner, og du kan risikere at udrette ganske alvorlige skader, hvis du ignorerer din krops signaler. Du bør især holde øje med de kendte stress symptomer så som hjertebanken, åndenød, overdreven sved tendens, søvn- og koncentrations besvær, hyppige angst anfald og uforklarlige, vedblivende smerter i kroppen. Oplever du disse symptomer over en længere periode, kan det være på tide at søge professionel hjælp.

Hvordan får jeg bugt med mine stress symptomer?

Har du mistanke om, at du lider af stress, og udviser du de klassiske symptomer herpå? Så kan du få stor glæde ud af at lade dig behandle hos en dygtig og erfaren stress specialist. Det kan for eksempel være en psykoterapeut, som arbejder med bearbejdelse af stress og stress relaterede mentale lidelser fra et terapeutisk perspektiv.

Hos psykoterapeut Lars Roed Andersen kan du være sikker på, at du får en kyndig og professionel behandling, som overholder alle gældende standarder, og som baserer sig på veldokumenterede og evidens baserede metoder.

Psykoterapeut Lars Roed Andersen er uddannet psykoterapeut og samtidig medlem af Dansk Psykoterapeut forening. Dette er din sikkerhed for, at din behandler har modtaget den rette uddannelse, og dermed er fuldt ud certificeret til at udføre psykoterapi. Læs mere på larsroedandersen.dk