alkoholbehandling

Få en effektiv alkoholbehandling på et behandlingscenter

Få en effektiv alkoholbehandling på et behandlingscenter

editorial

Er du fanget i et afhængigheds betinget misbrug af alkohol – og vil du gerne ud af det? Så bør du opsøge professionel behandling.

Kan jeg kurere mit alkoholmisbrug med antabus?

Mange læger udskriver antabus som alkoholbehandling. Antabus er et kemisk stof som går i forbindelse med alkohol i fordøjelses systemet og foranlediger voldsom sygdom hvis du indtager alkohol samtidig med at du er på antabus kur.

Problemet med antabus er at mange inkarnerede alkoholikere drikker på trods af antabussens virkninger, da disse er at foretrækker frem for de abstinenser som fremkommer ved fraværet af alkohol i systemet.

Derfor er en antabus kur kun effektiv i forbindelse med behandling af et alkoholmisbrug som ikke er så voldsomt, og som ikke har stået på over længere tid.

Hvori består en effektiv alkoholbehandling?

Hvis du gerne vil slippe helskindet ud af et afhængigheds betinget misbrug er det meget vigtigt at du får en grundig behandling. Har du været misbruger af alkohol, stoffer eller andre substanser i årevis er en effektiv alkoholbehandling ikke gjort med en antabus kur, som beskrevet oven for.

En effektiv behandling af et svært alkoholmisbrug fordrer først og fremmest afrusning, således at de giftige stoffer kan komme ud af kroppen og fremtidige abstinenser afværges.

En afrusning bør foregå under overvågede forhold således at eventuelle reaktioner kan afhjælpes. Og så bør afrusningen følges op med terapi så at man som alkoholiker kan komme til bunds i de problemer som i første omgang har affødt misbruget.

Hvor kan jeg få en alkoholbehandling som virker?

Hos Behandlingscenter Stien kan du få en effektiv alkoholbehandling som inkluderer både afrusning og efterfølgende terapi. Behandlingen tager cirka fem uger og foregår ved indlogering på Behandlingscenter Stien – et velrenommeret behandlingscenter i Jylland.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien, og kontakte misbrugscenteret direkte, via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.