psykolog

Få hjælp til din krise hos en dygtig psykolog

Få hjælp til din krise hos en dygtig psykolog

Trænger dit mentale liv til at blive gået efter i sømmene, og har du brug for at tale med en professionel? Så bør du overveje en dygtig psykolog.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Østerbro?

Er du bosiddende i det københavnske, nærmere betegnet på Østerbro, kan du med fordel vælge en autoriseret psykolog som har til huse i netop dette område. På den måde bliver det nemmere for dig at overholde dine aftaler da du i så fald ikke skal transportere dig så langt. Og søger du psykolog hjælp på Østerbro kan du vælge den lokale psykolog Lars Bjarnø.

Hvem er Lars Bjarnø?

Lars Bjarnø er uddannet psykolog og har flere års erfaring inden for terapeutisk behandling og samtale terapi. Hos Lars Bjarnø er du altid garanteret en 100% professionel behandling da Lars Bjarnø arbejder under de strenge retningslinjer som gælder for alle praktiserende psykologer.

Det betyder samtidig at Lars Bjarnø har fuld tavshedspligt. Du kan således trygt regne med at alt hvad du fortæller under en terapi session bliver inden for konsultationens fire vægge. Du kan der ud over roligt regne med at blive mødt med respekt og empati når du booker et psykolog forløb hos Lars Bjarnø.

Som psykolog har Lars Bjarnø den professionelle erfaring som skal til for at håndtere selv de sværeste eksistentielle og emotionelle problemer samt livskriser og tilstande så som stress, angst eller depression. Samtidig vil Lars Bjarnø altid tage udgangspunkt i din individuelle og unikke situation. Der er med andre ord ingen one size fits all løsninger hos Lars Bjarnø. Og derfor vil længden på et terapi forløb altid afhænge af din historie og af dine problematikker.

Hvis du ønsker at booke tid til et terapi forløb hos Lars Bjarnø kan du gøre dette via hjemmesiden larsbjarno.dk hvor du samtidig kan læse mere om Lars Bjarnøs terapeutiske tilgang.