Uden Kategori

Få hjælp til forholdet med terapi for par

Få hjælp til forholdet med terapi for par

Hvis du og din partner er enige om, at jeres parforhold er slidt i en grad, så I selv har svært ved at se hvordan det nogen sinde kan ende godt – så er det muligvis tid til at få forholdet til et grundigt service eftersyn hos en erfaren og kompetent parterapeut.

Find den bedste parterapi i Charlottenlund hos autoriseret psykolog Karina Elver Hansen

Det er vigtigt, at I som par kan have et tillids forhold til parterapeuten – og det vil I med sikkerhed have fra første færd hos autoriseret psykolog Karina Elver Hansen. Karina Elver Hansen haren bachelor i psykologi fra University of Kent i Canterbury, og har taget overbygningen til uddannelsen – en cand. psych – på Københavns Universitet. Karina Elver Hansen er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder som autoriseret psykolog med godkendelse fra denne branche forening.

Siden 2011 har autoriseret psykolog Karina Elver Hansen drevet selvstændig psykolog praksis i Charlottenlund. Fra sin egen klinik har Karina Elver Hansen i over otte år hjulpet talrige mennesker – par, singler, børn og unge – gennem livskriser og andre hårde perioder via samtale terapi, og har således lang og dybt gående erfaring med terapi for par og enkelt personer. Forud for åbningen af den private psykolog praksis har Karina Elver Hansen arbejdet på en del psykolog faglige arbejdspladser igennem mange år, og rådgivet såvel par som børnefamilier.

Der ud over har Karina Elver Hansen arbejdet ved Grevinde Danner stiftelsen, på Thora Center og hos Frederiksberg Familie Rådgivning. Her fra har Karina Elver Hansen opnået stor erfaring med de mange problematikker der kan opstå i forhold til børn, unge og familier. I er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder, når I opsøger Karina Elver Hansen med henblik på parterapi i Charlottenlund. Du kan få mere information om autoriseret psykolog Karina Elver Hansen, og aftale tid til en konsultation, på karinaelver.dk