Uden Kategori

Få hjælp til hele familien fra en dygtig psykolog

Få hjælp til hele familien fra en dygtig psykolog

Er der ubalancer i din families dynamik, som trækker tydelige spor i jeres daglige samvær, er det en god idé at få klarlagt, præcis hvad disse diskrepanser skyldes. På den måde vil det være lettere at arbejde med familiens problemer, og samtidig skabe en bedre og stærkere sammenhængskraft. Hvis du og din familie er nået til et punkt, hvor I føler, at I er fanget i et spind af dårlige vaner, og at I hænger ganske uløseligt fast, er det nok på tide at få professionel hjælp udefra. Og her kan I med fordel kontakte den dygtige og erfarne Jens Henrik Thormann.

Hvorfor skal jeg vælge Jens Henrik Thormann som min psykolog i Odense?

Jens Henrik Thormann er autoriseret psykolog, med en uddannelses mæssig baggrund som Cand. pæd. psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitet og en efteruddannelse i Psykoanalytisk Psykoterapi.

Jens Henrik Thormann er certificeret autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening, hvilket giver ham fuld autorisation til sit virke som par- og familieterapeut i Odense. Du og din familie er de de tryggeste og mest professionelle hænder hos autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann, som foruden sine nuværende uddannelser også er i gang med at udvide sine kompetencer via en efteruddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi.

Jens Henrik Thormann har igennem mange år beskæftiget sig med terapi for par, børn, unge og familier, og har blandt andet arbejdet med patient vejledning på behandlingshjem og inden for pædagogiske miljøer omkring børn med blandings diagnoser og udviklings forstyrrelser. Dette har givet mange brugbare erfaringer, som Jens Henrik Thormann har taget med sig ind i sin private praksis, hvor han hjælper såvel par som familier – her under pleje familier – med at skabe ligevægt i hverdagen. Du og din familie vil ikke fortryde, at I valgte et behandlings forløb hos Jens Henrik Thormann!

Læs mere på http://www.psykologpraksis-odense.dk/