akupunktur

Få hjælp til smerter

Få hjælp til smerter

Akupunktur er en ældgammelt smertebehandling, som søger at lindre symptomer i kroppens muskler og bånd. Det udføres med nåle, som indsættes gennem kroppens hud ved de steder, der har tilslutning til smerteområdet. Det kan nemt virke skræmmende og brutalt at skade patientens hud på denne måde, men det foregår roligt og sikkert, når det udføres af erfarne akupunktører. De har i sinde at bruge så få nåle som muligt, og de er sikre på kroppens afdelinger og ved derfor præcis, hvor de skal indsætte nålen.

Akupunktur er i de seneste årtier blevet en mere brugt metode, nok da flere bliver tryg ved processen. Det er slet ikke så skræmmende, som det kan synes – det kan nærmere føles rart! Især efter sessionen, vil du opleve en følelse af behagelighed, idet dine muskler og led bliver stimuleret. Hvis du ønsker at opleve dette, så bør du booke en tid hos Rygcenter Midtvest. De betegnes som akupunktur Herning.

Behagelig akupunktur

Rygcenter Midtvest er et center, der udfører flere smertebehandlings typer – herunder er eksempelvis fysioterapi, massage og selvfølgelig akupunktur. De har to specialiserede akupunktører, der gennem deres erfaring, har lært hvordan den bedst mulige akupunktur udføres. Netop hos dem er du garanteret et tilfredsstillende resultat – både under og efter behandlingen.

Deres akupunktur stile er traditionel, kinesisk akupunktur, smertebehandlende akupunktur og øreakupunktur. Alle behandlinger tager 20-30 minutter, og hvis det er din første session, vil du opleve, at deres akupunktører stiller spørgsmål til dit helbred og situation.

Ingen grund til bekymring

Akupunktur kan virke skræmmende, men Rygcenter Midtvest gør en kunst i en smertefri behandling. De udfører akupunkturen med tynde, sterile nåle, som næsten ikke kan mærkes. Derfor vil du kun gøre din krop en tjeneste ved at søge en tid her. Du kan lave online booking – så bliver det ikke nemmere. De har enten kort eller ingen ventetid.