kropsterapi århus

Få kropsterapi i Århus

Få kropsterapi i Århus

Oplever du stress og ubehag i din krop? Så har du sikkert glemt at lytte efter dens signaler – og så er det at kroppen reagerer voldsomt. Hvis du ønsker at blive bedre til at mærke efter kan du med fordel prøve kropsterapi.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform som kan minde om massage eller fysioterapi. Dog adskiller denne behandlingsform sig fra de to sidst nævnte på flere punkter.

Først og fremmest vil kropsterapi aldrig opleves hårdhændet eller manipulerende. En kropsterapeut vil altid arbejde intuitivt og empatisk med kroppen og sørge for at være nærværende i behandlingen. Det betyder at din kropsterapeut føler sig ind på dine ømme punkter og arbejder nænsomt med dem.

Samtidig tager kropsterapi udgangspunkt i den hele oplevelse af mennesket. En kropsterapeut er andet og mere end blot en massør. I kropsterapi arbejdes der ud fra en betragtning om at det fysiske, det mentale og det åndelige hænger tæt sammen.

Psykiske oplevelser manifesterer sig som spændinger i kroppen, lige som traumer sætter sig spor i diverse krops funktioner. Disse går kropsterapeuten ind og arbejder med i stedet for udelukkende at fokusere på det muskulære.

Man kan sige at en kropsterapeut arbejder med både krop og psyke på én gang. Og derfor vil du få rigtig meget ud af et besøg hos en kropsterapeut hvis du døjer med såvel fysiske som mentale problemer – for eksempel i forbindelse med et stress forløb.

Hvor finder jeg en kropsterapeut i århus?

Er du bosat i det østjyske, nærmere betegnet Århus og nærmeste omegn, hedder din lokale kropsterapeut Lisbeth Degn.

Lisbeth Degn har mange års erfaring med kropsterapi og kan med sikkerhed hjælpe dig til en øget krops bevidsthed samt en stærkere intuition som kan hjælpe dig med at undgå stressende situationer. Du kan læse mere, og booke tid til kropsterapi behandling, på lisbethdegn.dk.