akupunktur

Få lindring for dine dårligdomme med akupunktur

Få lindring for dine dårligdomme med akupunktur

Døjer du med lidelser så som allergi eller høfeber, migræne, muskelspændinger, menstruationssmerter, fordøjelsesbesvær eller tilbagevendende hovedpine? Bryder du dig ikke om at spise for store mængder af receptpligtig medicin eller håndkøbsmedicin – og vil du egentlig helst søge lindring ad naturlig vej? Så er der hjælp at hente i den alternative verden. De oven for nævnte lidelser er nemlig på listen over de dårligdomme, som kan behandles med akupunktur.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra det fjerne østen. Filosofien bag akupunktur er at livsenergien skal kunne flyde frit i de energibaner som udgør det menneskelige legeme. Blokeres energien i sit flow, vil der opstå sygdomme og lidelser. Ved hjælp af de tynde nåle, som anvendes i akupunktur, kan blokeringerne opløses, og balancen genskabes.

Hvad kan Lacuhr Akupunktur tilbyde?

Hos Lacuhr Akupunktur tilbydes professionel akupunktur behandling udført af veluddannet og erfaren akupunktør. Lacuhr Akupunktur er ejet og drevet af Helle Lacuhr, som har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – alternativ behandling, er under i særdeleshed akupunktur.

Helle Lacuhr er oprindeligt uddannet sygeplejerske og er således velfunderet på det sundheds faglige område. Der ud over har Helle Lacuhr en uddannelse som Kinesisk medicinsk akupunktør fra Nordisk Akupunkturuddannelse og er efteruddannet inden for elektroakupunktur og kosmetisk ansigtsakupunktur fra København og Aarhus Akupunkturskole.

Du er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder hos Helle Lacuhr, som tilmed er opført i RAB registeret. RAB er en forkortelse for Registreringsordning for Alternative Behandlere i Danmark, og er en fortegnelse over behandlere som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette er din garanti for en professionel og veluddannet behandler. Og dette betyder samtidig at du kan opnå tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” i forbindelse med behandling.

Hvis du ønsker at booke en tid til en indledende undersøgelse og akupunktur i Storkøbenhavn, kan du gøre dette via hjemmesiden