øjenlæge

Find den rette øjenlæge i København

Find den rette øjenlæge i København

Synet er en af de vigtigste og mest anvendte sanser, vi mennesker har – og derfor handler det om at passe godt på det, hvis det skal holde sig skarpt og funktionelt livet igennem.

Hvorfor vælge Vibenshus Øjenklinik?

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent Øjenklinik i København, som kan varetage dit syn og eventuelle sygdomme i dine øjne og øjen omgivelser, kan du trygt vælge Vibenshus Øjenklinik.

Hos Vibenshus Øjenklinik finder du en af de mest erfarne og veluddannede øjenlæger i Danmark, nemlig øjenlæge Sven Johansen. Sven Johansen er uddannet speciallæge i Øjensygdomme i 1993, og har tidligere været fungerende overlæge ved Øjenafdelingen Hillerød Hospital mellem 2001 og 2008. siden 2009 har Sven Johansen fungeret som praktiserende øjenlæge med egen klinik, og har således mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – de mest almindelige øjen lidelser og syndromer.

Vibenshus Øjenklinik og øjenlæge Sven Johansen er medlem af såvel Lægeforeningen som Dansk Øjenlæge selskab (DOS), Danske Øjenlægers Organisation (DØO), Tear Film and Ocular Surface Society (TFOS) samt Dansk Selskab for Allergologi (DSA). Sven Johansen holder sig løbende opdateret gennem kurser i branche regi, og følger alle professionelle og etiske retningslinjer som er udstukket af hans branche organisation. Dette er din sikkerhed for en professionel og respektfuld behandling.

Behandlinger hos Vibenshus Øjenklinik

Du kan med fordel opsøge Vibenshus Øjenklinik, hvis du lider af eksempelvis grøn stær, eller det, der kaldes efterstær. Vibenshus Øjenklinik kan tilbyde laser behandlinger mod grøn stær, som er en særdeles alvorlig øjensygdom. Grøn stær kan, hvis tilstanden forbliver ubehandlet, koste dig synet. Sven Johansen har mange års erfaring med laser behandling af grøn stær, og tilbyder samtidig en opfølgende behandling mod efterstær, som ofte melder sig på banen i kølvandet på en grøn stær operation.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger hos Vibenshus Øjenklinik på vibenshusoejenklinik.dk