tandlæge

Find den rette tandlæge i Vallensbæk

Find den rette tandlæge i Vallensbæk

Er det ved at være tid il det årlige tandlæge besøg – og har det i virkeligheden været å høje tid de sidste mange år? Så er du ikke alene. Langt de fleste danskere forsømmer deres årlige – eller faktisk allerhelst halvårlige – tandlæge besøg. Og det er faktisk synd. For med regelmæssige tandrensninger og de dertil hørende eftersyn af tænder og tandkød kan du undgå en lang række lidelser og sygdomme i tænder, gummer og kæbe.

Samtidig vil en tandlæge kunne konstatere, om du fejler andre alvorlige ting, idet mange andre sygdomme ofte manifesterer sig i mundhulen – for eksempel kræft eller diabetes. Derfor er det en rigtig god idé at komme af sted til tandlægen så hurtigt som muligt – også selv om du ikke har ondt i dine tænder, eller bløder fra dit tandkød.

Forebyggende behandling og eftersyn hos tandlægen

Når først tandkødet begynder at bløde ved børstning, eller tandpinen melder sig på banen, kan det nemlig være for sent. Disse symptomer kan nemlig være tegn på begyndende parodontose eller karies i anmarch. Begge dele kan have konsekvenser for dine tænder og for dit tandkøds sundhed. I aller yderste konsekvens kan det betyde, at du må af med en eller flere tænder, eller at tandkødet har lidt uoprettelig skade.

Hvis du der imod sørger for at passe dine tandlæge besøg på regelmæssig basis, vil såvel tandpine som tandkøds betændelse, som kan føre til parodontose, kunne forebygges. Tandlægen har mulighed for at fange ansatser til disse lidelser, idet han eller hun har et trænet øje for den slags, og samtidig er i besiddelse af det rette apparatur til diagnosticering – for eksempel røntgen apparater.

Hvis du leder efter en tandlæge klinik i Vallensbæk, hvor du kan få en personlig såvel som professionel behandling, kan du med fordel vælge Tandlæge Mille Kjær. Bestil tid allerede i dag på https://www.milletand.dk/