tandlæge

Find din nye tandlæge i Odense

Find din nye tandlæge i Odense

Er du netop flyttet til Fyns hovedstad Odense, har du sikkert allerede modtaget dit nye sygesikrings kort med navn og adresse på din nye læge. Det er også vigtigt at få disse ting på plads i forbindelse med tilflytning. Men faktisk er det mindst lige så vigtigt, at du med det samme finder dig en dygtig og kompetent tandlæge, som kan varetage pleje og eftersyn af dine tænder så længe du har bopæl i Odense. Og mindst lige så vigtigt er det, at du vælger en tandlæge som du føler at du kan stole på og have tillid til.

Hvordan kan Einar Engen Tandlægeklinik hjælpe mig?

Hvis du leder efter en velrenommeret tandlæge i Odense, kan du med fordel opsøge Einar Engen Tandlægeklinik. Einar Engen Tandlægeklinik er centralt beliggende i Vestergade, med gode adgangs og parkerings forhold.

Hos Einar Engen Tandlægeklinik finder du nogle af Odenses dygtigste tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, som alle står klar til at give dig den mest effektive og smertefri behandling som overhovedet muligt. Blandt de tandlæge behandlinger, du kan få hos Einar Engen Tandlægeklinik er de rutine mæssige tandeftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, forebyggende parodontose behandling samt diverse former for reparation af skadede tænder. Det kan for eksempel være fyldninger i forbindelse med behandling af karies og syreangreb, eller det kan være broer, kroner og implantater, som kan give dig dine tænders funktion og æstetik tilbage.

Du kan også få hjælp til udtrækning eller bort operation af dine visdoms tænder, hvis de er begyndt at genere dig. Og så får du selvfølgelig altid professionel rådgivning om god mundhygiejne med på vejen, når du besøger Einar Engen Tandlægeklinik.

Hvis du ønsker at bestille en tid til tand eftersyn og rensning hos Einar Engen Tandlægeklinik, kan du finde alle kontakt oplysninger på hjemmesiden tandlaegeodense.dk