tandlæge Søborg

Find din nye tandlæge i Søborg

Find din nye tandlæge i Søborg

Er det ved at være længe siden, du har besøgt din tandlæge? Så er det med at komme af sted. Regelmæssige tandlæge besøg er nemlig vigtige hvis du ønsker at bevare dine tænder flotte og stærke. Og har du endnu ikke en fast tandlæge er det en god idé at finde en sådan.

Hvor kan jeg finde en fast tandlæge i Søborg?

Hvis du er bosat nordvest for København, nærmere betegnet i området omkring Søborg, Gladsaxe, Herlev eller på de kanter, kan du med fordel vælge TandlægeTeamet som sin faste tandlæge. Hos TandlægeTeamet kan du få den bedste og mest grundige tandbehandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder og dit tandkød.

TandlægeTeamet kan, foruden dygtige medarbejdere i form af tandlæge, tandplejer og klinik assistenter, præsentere de mest moderne state of the art tandlæge udstyr i den hyggelige moderne klinik. Du vil være i trygge og sikre hænder hos TandlægeTeamet uanset om du skal have udført en rutine kontrol af dine tænder eller om du er i markedet efter en mere omfattende behandling.

TandlægeTeamet tilbyder alle gængse tandbehandlinger så som fyldninger, kroner og broer samt isættelse af tandimplantat. Du kan hos TandlægeTeamet i Søborg få hjælp til kosmetiske og æstetiske tandbehandlinger som for eksempel tandregulering med tandbøjle , rekonstruktion af beskadigede tænder, eller blegning af gule og misfarvede tænder.

TandlægeTeamet hjælper gerne med forebyggelse af diverse dårligdomme og lidelser i tænder og gummer. Således vil du hos TandlægeTeamet kunne få fluor pensling af misfarvninger som kan indikere tilløb til karies (huller i tænderne) lige som TandlægeTeamet tilbyder forebyggende parodontose behandling med dybderens af tandlommerne. Og skulle du have en generende visdomstand som er på nippet til at bryde igennem kan du hos TandlægeTeamet få hjælp til fjernelse af denne, enten kirurgisk eller ved tandudtrækning.

Bestil tid til tandlæge konsultation på https://www.tandlaegeteam.dk/.