tandlæge

Find din tandlæge i Storvolde online

Find din tandlæge i Storvolde online

Når du står for at skulle vælge en tandlæge, bør du gå efter en klinik, som du kan beholde i mange år. Du kan for eksempel tjekke Tandlægerne i Klarup – din tandlæge i Storvolde.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne i Klarup som min tandlæge klinik?

Hos Tandlægerne i Klarup er mottoet: Sunde og funktionsdygtige tænder hele livet. Dette siger en del om den etablerede og velansete tandlæge kliniks arbejds filosofi. Hos Tandlægerne i Klarup lægges der i særdeleshed vægt på individuel rådgivning og behandling, idet der tages udgangspunkt i det personlige tillidsforhold mellem dig og din tandlæge.

Det ligger Tandlægerne i Klarup stærkt på sinde at opbygge dette forhold, fordi det er en forudsætning for en vellykket tandlæge behandling. Ved en vellykket behandling forstås ikke blot en behandling med et tilfredsstillende resultat, men en behandling, som er en behagelig og i så vidt muligt omfang smertefri for dig som patient.

Du kan altid være sikker på at få en professionel og empatisk behandling, når du besøger Tandlægerne i Klarup. De dygtige tandlæger og tandplejere er altid up to date med de seneste metoder, hvad end det handler om undersøgelse eller behandling, og holder sig løbende opdateret gennem kurser og seminarer i branche regi.

Tandlægerne i Klarup har ydermere et velfungerende samarbejde med dygtige special tandlæger med særlige ekspertiser samt med dentallaboratorier i Aalborg. Hos Tandlægerne i Klarup kan du få behandling for din tandpine samme dag – dette efterstræbes ud fra devisen, at når først tandpinen er opstået, skal skaden begrænses.

Leder du således efter en tandlæge i Storvolde, som kan forestå dine halvårlige eftersyn og tandrens samt mere avancerede behandlinger, kan du med fordel vælge Tandlægerne i Klarup. Du kan få mere information, og bestille tid til din første behandling, via tandlaegerne-klarup.dk. Når du først er oprettet som kunde, kan du anvende det online booking modul, når du skal bestille tid til en aftale.