tandlæge

Find din tandlæge på Amager

Find din tandlæge på Amager

Kan du ikke huske hvornår du sidst var til tandlægen? Så er det efter al sandsynlighed alt for længe siden. Det er vigtigt at du passer dine tandlæge besøg ikke så meget for tandlægens, men for din egen og for dine tænders skyld. Et eller to tandlæge besøg med eftersyn og tandrensning om året kan nemlig beskytte dine tænder og dit tandkød imod de værste lidelser og give tandlægen en chance for at sætte forebyggende behandling i værk.

Tandlæge Henrik Budtz – central beliggende tandlæge på Amager

Er du bosiddende på Amager, og leder du efter en tandlæge med en central beliggenhed og nemme adgangsforhold? Så kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz.

Tandlæge Henrik Budtz driver tandlæge praksis fra sin klinik som ligger lige der hvor Englandsvej og Øresundsvej krydser Amagerbrogade – tæt på offentlig transport med bus og Metro. Når du vælger Tandlæge Henrik Budtz som din tandlæge klinik på Amager er du sikret en kompetent behandling i professionelle rammer klinikken er befolket af såvel dygtigt personale som state of the art tandlæge udstyr til såvel behandling som diagnosticering. Du kan, med andre ord, være sikker på at få den optimale service når det angår dine tænder og dit tandkød.

Hos Tandlæge Henrik Budtz udføres de mest almindelige tandlæge behandlinger som for eksempel tand eftersyn og rensning af tænder og tandkød, plast fyldninger og reparation af flækket tand, tilpasning og tilvirkning af broer og kroner, isættelse af implantater, rodbehandling og parodontose behandling.

Der ud over kan Tandlæge Henrik Budtz hjælpe med kosmetiske behandlinger som for eksempel tandblegning eller retning af skæve tænder. Og har du tandlæge skræk vil Tandlæge Henrik Budtz altid sørge for at der sættes ekstra tid af til, og udvises særlig agtpågivenhed i forbindelse med, din behandling.

Bestil tid til behandling hos Tandlæge Henrik Budtz på tandlaege-amager.dk