Pizzadej

Gør pizzaen personlig med din egen pizzadej

Gør pizzaen personlig med din egen pizzadej

advertorial

Pizza er noget de fleste elsker og kan lide at spise. Det skyldes måske, at en pizza kan du lave i mange forskellige varianter og kombinationer. Det giver mulighed for at man kan få en pizza præcis som man gerne vil have det. 

Når det kommer til pizza er det kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvad du kan kreere. Der er hverken noget der er rigtigt og forkert, da det handler om at lave en pizza, som man selv godt kan lide at spise. 

I langt de fleste tilfælde vælger man at bestille en pizza fra et pizzaria. Men der er noget helt særligt over at lave sin egen pizza dej og bage pizzaen derhjemme. Dermed kan du både dufte pizzaen og bruge friske råvarer.  

Har du mod på at lave din egen pizzadej, så kan du med fordel læse med her. Vi har fundet en nem opskrift på, hvordan du laver en pizzadej. 

Pizzadej

Sådan laver du din egen pizzadej

Det er ikke særlig krævende at lave sin egen pizzadej. Det er mere et spørgsmål om, hvor meget kærlighed og tid, som du gerne vil lægge i det. Kunsten i at lave en pizzadej handler om at give den tid til at koldhæve. Det gør at din pizzadej bliver luftig og lækker at spise. 

Du kan koldhæve pizzadejen ved at lade den ligge i køleskabet, hvor den er overdækket. 

Når du skal lave en pizzadej, anbefaler vi, at du bruger hvedemel. Hvis du planlægger at koldhæve den, bør du bruge mindre gær.

Find en nem og simpel opskrift på at lave en pizzadej

Er du i markedet for at lave en simpel pizzadej, kan du med fordel finde den perfekte opskrift her hos https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14718/pizzadej-nem. Dermed kan du lave din egen pizza sammen med familien i weekenderne eller i en travl hverdag, hvor det skal være nemt og lækkert.