ammevejledning

Har du brug for ammevejledning?

Har du brug for ammevejledning?

editorial

Er du lige blevet mor for nylig? Så er du sikkert overvældet af alle de nye følelser, som du oplever efter du har født dit barn. Foruden den store kærlighed til sit barn, er der også kommet en række bekymringer. En af disse bekymringer kan muligvis godt være amningen. At amme sit barn er meget vigtigt, for det skaber et trygt og godt bånd mellem dit barn og dig selv. Og så er det også måden, hvorpå du giver dit barn mad. Hvis du oplever problemer med din amning, så kan du heldigvis finde hjælpen til det. Læs mere om ammevejledning, og hvordan det fungerer i dette indlæg. 

 

image

 

1. Hvordan fungerer ammevejledning?

Uanset om du ammer dit barn med bryst eller flaske, så er amning en stor del af dit barns liv i den første stykke tid. Det er vigtigt at få etableret en god rutine med amningen, som både fungerer for dit barn, men også for dig selv. Hvis du oplever problemer, når du skal amme dit barn, så kan du få vejledning og gode råd med på vejen. Det kan være noget så frustrerende, og det gør heller ikke godt, for de mange hormoner, der cirkulerer rundt i din krop. Til ammevejledning vil du få nogle tips og tricks til, hvordan du bedst ammer dit barn. Måske endda nogle øvelser, du kan gøre dig for at sætte godt gang i amningen. 

 

2. Hvordan finder man ammevejledning?

Der er flere steder, du kan opsøge hjælp til amningen. Du kan kontakte fødeafdelingen, som du har indlagt på, om de kan henvise dig til en professionel. Ellers kan du også forhøre dig hos din sundhedsplejerske, der aflægger visit efterfølgende hos jer, for at se om du og dit barn har det godt. Ellers kan du også finde hjælp til amningen via dette link: https://www.dinfoedselsterapeut.dk/ammevejledning/