Healings Kurser

Healings kurser som dit næste projekt

Healings kurser som dit næste projekt

Ikke alle mennesker lyser lige begejstrede op, når man taler om, at man er healer og kan være med til at afhjælpe ens skavanker i livet med at udføre forskellige eller en specifik form for healing på en.

Det kan have noget at gøre med, at man er en person af videnskaben, så hvis denne metode ikke er videnskabeligt gengivet i den forstand, at man kan vise en korrelation mellem, at man kan udføre en behandling på denne måde og gengive det igen, så er det ikke videnskabeligt evident.

Men man skal samtidig huske på, at ikke to personer er ens, så måske handler det ikke altid så meget om, hvorvidt en behandling kan gengives nogenlunde fra patient til den næste, men om den virker på den givne person.

Så er der jo også det aspekt med, at man er bange for, hvad det kan medføre at fysiske og psykiske skavanker og ellers give af skader, fordi man ikke har undersøgt det til bunds, hvad der ligger i behandlingen.

I gamle dage var lobotomi da også at foretrække som det bedste at give til mennesker, der var hysteriske og havde angst, for man kunne påvise igen og igen – endda fra forskellige personer – at det tilsyneladende virkede!

… man glemte så bare lige at påvise, at man samtidig gjorde vedkommende til en grøntsag i skyndingen, men da havde skaberen bag metoden fået en Nobelpris.

Ofte ser man folk tage den slags kurser i healing med tanke på at udføre det i ens praksis, gerne derhjemme, som nogle, der har haft et meget statisk og direkte arbejde og som nu gerne vil gøre en forskel for folk på den måde, som kan vise nogle resultater her og nu.

Hvis du selv er blandt dem eller bare vil have kurser i healing, så kan de anbefales at tages herfra: https://lana-kiroman.dk/angel-healing-therapist