Antipasti, pizza, tiramisu og ravioli. Det italienske køkken er fantastisk og fyldt med smagsoplevelser, men hvis du ikke lige har mulighed for at tage en tur til Italien, så kan du nøjes med en køretur til Esbjerg.

Et stykke af Italien er nemlig flyttet til Esbjerg i form af en hyggelig delikatesse butik kaldet La Prosciutteria, som er fyldt med alverdens lækkerier fra Italien. Her kan du få italiensk take-away, catering og frokost, og det er uden tvivl et besøg værd. Når man først har været der én gang, så kommer man med garanti igen.

Noget for en enhver smag hos La Prosciutteria

Når du besøger La Prosciutteria, så findes der noget til enhver smag. Der er først og fremmest deres populære antipasti “tapas”, hvor der er forskellige menuer at vælge imellem. Disse menuer indeholder alle brød, grissini, syltet/grillet grønt samt pesto og oliven. Du kan også få panini, forskellige salater, crossaint med fyld og sandwich i Esbjerg hos La Prosciutteria.

Derudover tilbyder de dagens ret, som er skønne italienske retter. Hvis du har en sød tand, så er der naturligvis også lækre desserter, hvor der er tiramisu og italiensk is at vælge imellem samt en dessert box med 3 små desserter.

Få smagen af Italien i Esbjerg 

Hvis du er blevet overbevist om, at La Prosciutteria i den grad er et besøg værd, så skynd dig afsted, så du kan få smagen af Italien. De har stor kendskab til råvarerne, så hvis du har spørgsmål til maden, så kan de stort set altid svare på det – og de kommer meget gerne også med en god historie, der følger med.

Når du køber din mad hos La Prosciutteria, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Det er gennemført hele vejen igennem, og der bliver brugt de lækreste råvarer. De vælger selv deres producenter og lægger meget vægt på at vælge det allerbedste.