kiropraktor

Hvad er en kiropraktor?

Hvad er en kiropraktor?

Mange mennesker forbinder måske kiropraktoren med det ubehagelige knæk, der kommer i ryggen, når kiropraktoren tager ordentligt fat – måske fordi det er det indtryk, man ofte bliver præsenteret for i eksempelvis spillefilm. Men en kiropraktor er meget andet og mere end blot en ”rygknækker”.

For at bliver kiropraktor, skal man gennemføre en femårig uddannelse på et anerkendt universitet, og dertil være et år i turnus, førend man kan praktisere. Så faktisk er uddannelsen til kiropraktor faktisk en af de længere varende paramedicinske uddannelser, der findes.

En kiropraktor arbejde primært med skævheder i rygsøjlen og med problemer i bevæge apparatet. En dygtig kiropraktor vil arbejde helheds orienteret, og anerkende, at problemer eet sted i kroppen kan skyldes svagheder eller skader et helt andet sted. Nakkesmerter eller hold i nakken kan for eksempel sagtens have rod i en skævhed i bækkenets stilling, som så igen kan skyldes kompensering i forbindelse med en knæ eller ankel skade.

Kiropraktoren kan således gå ind og behandle årsagen til dit problem, ikke blot symptomerne derpå. På den måde sikres det, at du får en langtids effekt af behandlingen, og ikke blot en kortvarig lindring af smerterne.

Hvor finder jeg en dygtig kiropraktor i Hammel?

Du behøver ikke at være bosat i en af de større byer for at få adgang til en kompetent og erfaren kiropraktor. I Hammel finder du nogle af landets bedste kiropraktorer, som er uddannet fra større universiteter i henholdsvis Danmark, USA og England.

Når du besøger Kiropraktoren i Hammel, kan du være sikker på, at du får en grundig og personlig behandling, med udgangspunkt i din unikke sygehistorie. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til dine individuelle grænser samt eventuelle skader og skavanker under behandlingen, lige som der vil blive foretaget en grundig forundersøgelse med henblik på at afdække skjulte dårligdomme.

Kontakt Kiropraktoren i Hammel på kiropraktoren-hammel.dk