Uden Kategori

Hvad er psykomotorisk terapi?

Hvad er psykomotorisk terapi?

Psykomotorisk terapi er det, man i gamle dage kendte under betegnelsen afspændingspædagogik – og en psykomotorisk terapeut var ligeledes kendt som en afspændingspædagog. Disse betegnelser er dog misvisende, idet psykomotorisk terapi intet har med pædagogik at gøre, og en psykomotorisk terapeut på ingen måde er uddannet pædagog.

Der imod er en psykomotorisk terapeut uddannet inden for et fag, som kombinerer kropsterapi med psykoterapi, og dermed tager udgangspunkt i krop og sind som en helhed – ikke som to enkelt stående og af hinanden uafhængige entiteter.

Når du får behandling hos en psykomotorisk terapeut, vil du gennemgå en række øvelser, som skal hjælpe dig til at opnå en højere kropsbevidsthed og en god fornemmelse af forbindelsen mellem det fysisk sansende og det kognitivt tænkende. På den måde vil du få en bedre kontakt til din krop, og dermed trænes op i at lytte til dens signaler. Dette er en rigtig god hjælp i forbindelse med forebyggelse af stress, overkommelse af angst, og i det hele taget det generelle arbejde med at komme igennem svære perioder.

Hvor finder jeg en dygtig psykomotorisk terapeut?

Er du på jagt efter en kompetent og erfaren psykomotorisk terapeut, som med sikkerhed vil kunne hjælpe dig med at bearbejde de traumer og erfaringer, som har lagret sig i din krop, kan du med fordel kontakte Trine Pelle. Psykomotorisk terapeut Trine Pelle har til hus i Bramming nær Esbjerg, hvorfra hun driver sin psykomotorisk terapeutiske praksis.

Du er i gode og trygge hænder hos Trine Pelle, både hvad angår din krop og dit sind, idet Trine Pelle har mange års erfaring med psykomotorisk terapi og med behandling af alle typer patienter. Hos Trine Pelle vil du opleve, at der bliver taget udgangspunkt i dig og i din unikke historie – og at behandleren vil gå ind i din behandling med lige dele menneskelig empati og professionalisme.

Læs mere på trinepelle.dk