apotek

Hvad kan du finde hos apoteket

Hvad kan du finde hos apoteket

Det er ikke altid til at finde hoved og hale i hvor man skal hente ting, hvis man har ondt, mangler solcreme eller noget helt tredje. I dette indlæg kommer vi ind på hvad du kan få hos apoteket.

Håndkøbsmedicin

Som i de fleste supermarkeder, så kan du få håndkøbsmedicin hos apoteket, som ikke kræver recept. Det kan som eksempel være Panodil, allergipiller eller andet i den stil. Ved at købe håndkøbsmedicin hos apoteket, så kan du potentielt få en større pakke med hjem, så du ikke skal afsted så ofte, som hvis det er de små pakker fra supermarkederne.

Receptpligtig medicin

Hvis du har noget medicin, som du skal have, som kræver recept. Så kan du tage forbi dit lokale apotek og hente det. Når du skal have receptpligtig medicin, så er det vigtigt, at du medbringer dit ID. Her skal du nemlig bevise, at det er dig der skal have medicinen, og at du ikke prøver at købe det for en anden. Hvis du skal hente det for en anden, så er der nogle retningslinjer om hvordan du kan få en fuldmagt til dette.

Solcreme og andet i den stil

På apoteket finder man generelt alt man skal bruge til at passe på ens krop. Derfor kan du også finde plastrer, solcreme, og meget andet i den stil. Det man skal være opmærksom på er, at det ikke er de billigste mærker man kan finde hos apoteket, og derfor skal man typisk forvente, at det koster lidt mere, end hvis man tager i et supermarked for at finde det. Det smarte ved at købe det hos apoteket er, at man kan få rådgivning på de forskellige områder, så man ikke går derfra med et produkt, som måske ikke er det der virker bedst til ens krop eller hud.