ernæringsterapeut

Hvad kan jeg opnå med kostvejledning fra en ernæringsterapeut?

Hvad kan jeg opnå med kostvejledning fra en ernæringsterapeut?

Med kostvejledning er det muligt at opnå flere forskellige mål. Du kan for eksempel opleve at du får mere energi og overskud i hverdagen som følge af en kost ændring. Der er samtidig meget at hente på vægttabs fronten hvis du ønsker at gå ned i vægt.

Kostvejledning er, hvis du følger de angivne kost råd, en af de mest effektive veje til et varigt vægt tab. Der ud over kan vil du med kost ændringer som følge af kostvejledning kunne iagttage en flottere hud, en bedre mave fornemmelse og en forbedret fordøjelse, en mindsket trang til søde sager og usunde fødevarer samt et humør som kan være flere grader højere end før du påbegyndte dit kostvejledning forløb.

Hvor meget skal jeg ændre på mine madvaner før jeg kan se resultater?

En ændring i dine spisevaner behøver ikke at være voldsom eller radikal førend du kan iagttage store forbedringer. Med kostvejledning fra en ernæringsekspert eller en ernæringsterapeut vil din daglige diæt blive tilpasset præcis dine behov for ernæring, og så vil således kunne få hele spektret dækket med sunde og nærende fødevarer. Din kost vil blive sammensat på en måde så de fødevarer du indtager i løbet af en dag dækker dit behov for tilført energi – men ikke mere end det.

En forbedret kost vil typisk indeholde et vel afbalanceret kvantum af grøntsager, fiberrige fødevarer, proteinholdige fødevarer så som kød, æg og mælkeprodukter, og det nøjagtige antal kulhydrater du har brug for for at kunne holde dit energi niveau oppe. Dette betyder at du ikke kommer til at indtage flere kalorier end du forbrænder. På den måde øges din chance for et vægt tab som kan holde længe ude at du behøver at gå på opslidende slankekure konstant.

Du kan læse meget mere om den rette kost og ernæring på hjemmesiden frededamgaard.dk