stressbehandling

Hvordan kan psykolog besøg hjælpe mig af med stress?

Hvordan kan psykolog besøg hjælpe mig af med stress?

Er du ramt af stress, og sygemeldt me henblik på at komme dig, er det vigtigt, at du tager den med ro. Det er faktisk den eneste måde, hvorpå du kan nulstille dit nerve system og få det til at køre normalt igen. Når krop og sind har kørt i alt for højt et gear i alt for lang tid, vil tandhjulene selvsagt være slidt nærmest helt ned. Du har således brug for hvile, og bør ikke gøre din ”helbredelse” til endnu et nyt projekt.

Din psykolog er din sjælesørger, mens du er sygemeldt

Når det så er sagt, er det en rigtig god idé at opsøge hjælp og støtte hos en autoriseret psykolog med særlig ekspertise inden for stress behandling. Dette kan du se som en form for egen omsorg – en form for wellness for sindet. Hos en psykolog vil du kunne arbejde med dine problem stillinger, og samtidig blive klogere på dig selv.

En effektiv stress behandling hos en autoriseret psykolog tager udgangspunkt i dig og din unikke historie – der er ingen one size fits all løsninger. Når du er hos din psykolog handler det kun om dig og om at få dig til at få det bedre mentalt. Og derfor vil du opleve, at dine psykolog besøg faktisk kan bidrage til din helings proces.

Hvor kan jeg få stress behandling i Skive?

Du bør altid vælge en psykolog med praksis i nærheden af dig – og du bør samtidig gå efter en autoriseret psykolog. En autoriseret psykolog er nemlig særligt autoriseret til at drive privat praksis og behandle patienter på egen hånd. På skive egnen finder du autoriseret psykolog Grethe Drejer. Hos Grethe Drejer kan du få kompetent og kvalificeret behandling af din stress gennem samtale terapi og kognitiv terapi. Du kan læse mere på grethedrejer.dk