Hvis du er kommet til skade med for eksempel dit knæ, din ankel eller din skulder, er det vigtigt, at du i første omgang opsøger din læge. Han eller hun vil nemlig hurtigt kunne vurdere, om du blot har fået et slag – eller om det er nødvendigt med en røntgenundersøgelse for at fastslå, om der skulle være tale om et brud.

Hvor kan jeg få hurtigt tid til en røntgenundersøgelse i København?

Har du fået en henvisning til en røntgen eller ultralyds undersøgelse af din alment praktiserende læge eller af en special læge, kan du selv vælge hvilken røntgenklinik du ønsker at benytte. Pågældende røntgenklinik skal blot ligge inden for grænserne af den regio, i hvilken du har bopæl. Er du således bosiddende i Region Hovedstaden, er der frit valg på alle hylder når det handler om røntgenklinikker i samme region.

Ønsker du en røntgenklinik med kort ventetid og som samtidig er centralt beliggende i København, kan du med fordel vælge Røntgenklinikken Nørrevold. Røntgenklinikken Nørrevold ligger i gå afstand fra Nørreport Station, som er Københavns største knudepunkt for offentlig transport. Du kan således nemt og hurtigt komme til Røntgenklinikken Nørrevold med såvel bus som med S-tog, regional tog og Metro.

Samtidig opererer Røntgenklinikken Nørrevold med meget korte ventetider. Når det handler om enkeltstående røntgenundersøgelser vil du faktisk som oftest kunne komme til samme dag som din henvisning er udstedt. Dette betyder meget, hvis du har smerter og gerne vil have en diagnose i en fart, så at behandlingen kan blive iværksat så hurtigt som muligt.

Røntgenklinikken Nørrevold er befolket af dygtige røntgen læger, radiologer, radiografer og sygeplejersker med speciale inde for billed diagnostik. Og så betjener Røntgenklinikken Nørrevold sig udelukkende af det nyeste og mest moderne state of the art røntgen udstyr.

Du kan læse mere om Røntgenklinikken Nørrevold og klinikkens forskellige ydelser på noerrevold.dk