salat

Inspiration til veninde-dag

Inspiration til veninde-dag

editorial

Der er næsten ikke noget bedre end når dig og din veninde endelig har fundet en dag, hvor I har tid til at ses. Det kan være svært at finde tid i en travl hverdag, hvor arbejde, skole, børn og sport udfylder det meste af din tid og der skal derfor hygges lidt ekstra, når I endelig skal være sammen. Det kan dog også være svært at finde ud af, hvad I skal lave og vi vil derfor komme med nogle idéer til den perfekte veninde-dag. 

 

 

Cafétur 

Vores første idé er den klassiske cafétur. Det er altid hyggeligt at være på café, både fordi du får lækker mad, men også fordi dig og din veninde får snakket om en hel masse ting. I kan sidde og nyde en lækker salat i København eller måske en lækker burger og efterfølgende bestiller I måske en drink eller tre. Der er sjældent noget der får snakken til at køre som et par drinks – og så trænger I da også til en hyggedag, hvor I lige får vendt hele verdenssituationen.

 

Biograftur 

Vores anden idé er en biograftur. I har måske en tradition med at se gyserfilm sammen og så er der da ikke noget bedre end at komme ind og se den nyeste gyserfilm på storskærm. Selvom I ikke får snakket så meget under filmen, så får I her en oplevelse sammen, som I kan snakke om efterfølgende. Det er selvfølgelig også en bonus, at I skal have popcorn og bland selv slik. 

 

Spa-dag

Vores sidste idé – som nok også er vores yndlings idé – er en spa-dag. Du tænker sikkert straks, at det lyder som en dyr idé. Det kan det også være, men det behøver det ikke. Vi mener nemlig ikke, at I behøver at bestille et spaophold, men I kan derimod lave jeres helt egen spa-dag derhjemme. Her kan I lægge neglelak på hinanden, ordne hår og lave ansigtsmasker. Der er ingen tvivl om, at din veninde vil elske denne idé!