Kranio Sakral Terapi holstebro

Kranio Sakral Terapi til børn og voksne i Holstebro

Kranio Sakral Terapi til børn og voksne i Holstebro

Har du smerter eller ubehag i kroppen? Så bør du prøve kranio sakral terapi.

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en særlig behandlingsform som udmærker sig ved at være utroligt blid og mild, dog samtidig særdeles effektiv. Ved hjælp af lette tryk på særlige punkter på kroppen hjælper kranio sakral terapeuten blokeringer i kroppens egne energi strømme til at opløses så livs energien atter kan flyde frit.

Under en kranio sakral terapi session kan du opleve en følelse af vægtløshed og måske endda en let trance. Mange kranio sakral terapi klienter beretter om en snurren i kroppen, som om noget bliver vakt til live. Og virkningen af kranio sakral terapi kan holde sig meget længe, idet kroppen gennem den blide terapi får mulighed for at hele sig selv.

Hvem kan have glæde af kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er for alle. Unge som gamle, mænd såvel som kvinder, og selv helt små spædbørn kan have glæde af den blide og intuitive behandling.

Især mennesker, som ikke tåler en mere hårdhændet kropsbehandling kan nyde godt af kranio sakral terapi. Hvis du for eksempel døjer med en systemisk lidelse i huden eller i bindevævet, eller lider af gigt og derfor ikke er i stand til at modtage massage, kiropraktik eller andre former for krops behandling, er kranio sakral terapi helt sikkert noget for dig.

Kranio sakral terapi egner sig også godt til mennesker med eftervirkninger fra en piskesmælds skade eller senfølger fra hjernerystelse. Og endelig vil børn, som udviser urolig eller rastløs adfærd, kunne have særdeles god gavn af kranio sakral terapi.

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du er bosiddende i Holstebro kan du ed fordel vælge kranio sakral terapeut Lis Hauge hvis du ønsker en behandling med kranio sakral terapi. Læs mere på https://www.lishauge.dk/