Det er uhyre vigtigt, at man får sig en god tandlæge som barn, for selvom man har udviklet en masse udstyr og metoder til, at man kan gøre den slags oplevelser så smertefrie og positive som muligt, så handler det stadig om, at man har en god relation til vedkommende.

Det oplever mange blandt andet hos https://intellident.dk/

For man skal have en god indførsel i det med at komme til tandlæge som lille, så man bliver ved med at gøre det resten af livet, for har man bare én negativ oplevelse som lille, så kan den sætte sig så meget, at man får tandlægeskræk og ikke tør komme til tandlæge resten af livet.

Mange vælger derfor også at have den samme børnetandlæge så længe, som de kan, og så bliver det næsten rædselsvækkende, når de skal hen at skifte til en tandlæge som voksen.

Bliv peget i retning af en god tandlæge som voksen af børnetandlægen

Der findes næsten ikke nogle bedre anbefalinger end dem, som man får af folk, som man har tiltro til, og som man ved, hvad man skal gå efter, når man skal have en anbefaling.

Så når du er ved at blive for gammel til at kunne komme til børnetandlægen, så skal du jo finde dig en ny tandlæge, som du kan gå til som voksen.

Fremfor så bare at vælge i blinde, så kan man jo spørge ens børnetandlæge, hvem de vil anbefale, man fortsætter hos, eller hvem de nu voksne børn har gode oplevelser at gå hos.

Måske kender børnetandlægen en god kollega ved en anden tandlægepraksis, som der vil være god for en.

Så er man mindre angst for at komme det nye sted, når man ved, at man har fået lovning på, at man ender med at være i trygge hænder og kan få gjort noget ved ens tænder resten af livet.