psykolog

Lad din psykolog hjælpe dig igennem din livskrise

Lad din psykolog hjælpe dig igennem din livskrise

Du behøver ikke at være syg eller være i besiddelse af en diagnose for at kunne få glæde af en dygtig psykolog.

Brug din psykolog som life coach

Hvis du føler at du er gået i stå i dit liv kan du med fordel bruge din psykolog som coach eller sparring partner i forhold til din personlige udvikling. Mange mennesker oplever på et tidspunkt i løbet af tilværelsen kriser som kan udmønte sig i depression eller stress hvis disse ikke behandles.

En eksistentiel krise er måske nok et menneskeligt grundvilkår – men det betyder ikke at du skal stå alene med den, eller lade den æde dig op. Der er med garanti masser at vinde ved at bearbejde dine tanker og følelser i den forbindelse, og dermed lære at sætte ord på dem.

Ofte er det tanker der kredser omkring meningen med livet, og om hvorvidt man er god nok som menneske. Her vil en psykolog kunne stille de spørgsmål som kan hjælpe dig med selv at finde ind til svarene. Og så vil det straks føles lettere at anskue tilværelsen i et nyt og mere levende perspektiv.

Lad din psykolog i Lyngby hjælpe dig med at opbygge dit selvværd

Skulle du gå rundt og slås med lavt selvværd kan dette føre til at du kompenserer på en række områder, for eksempel i forhold til arbejde eller familie. Alt for mange mennesker stræber efter perfektion i alt hvad de foretager sig. Det er blevet populært at skabe den perfekte overflade, men glemme sig selv inde bagved. Kan du nikke genkendende til dette, vil du med stor sandsynlighed kunne have stor glæde at et psykolog behandlings forløb. Her igennem kan du lære at værdsætte dig selv som menneske, og ikke blot som summen af alt hvad du har opnået.

Du kan booke tid til din første session hos din psykolog via hjemmesiden psykologen.dk