psykolog frederiksberg

Lad en psykolog på Frederiksberg hjælpe dig igennem din krise

Lad en psykolog på Frederiksberg hjælpe dig igennem din krise

advertorial

Har du gennem en længere periode følt dig nedtrykt og stresset uden at kunne sætte en finger på hvorfor? Så bør du overveje at kontakte en psykolog.

Hvorfor skal jeg gå til psykolog?

Måske tror du at man skal være psykisk syg eller have en medicinsk eller klinisk diagnose for at kunne gå til psykolog. Dette er slet ikke tilfældet.

Du kan sagtens booke tid til psykolog behandling selv om du ikke er decideret syg eller døjer med en mental lidelse. Og faktisk er der mange mennesker som kan have stor glæde af en psykolog behandling på et eller flere tidspunkter i deres liv.

Det kan for eksempel være at du føler du hænger fast i dit liv på et sted hvor du ikke bryder dig om at være. Mange mennesker slås med en eller flere livskriser i løbet af tilværelsen, med mental og åndelig udmattelse til følge.

psykolog frederiksberg

Det kan for de flestes vedkommende godt lade sig gøre at komme ud på den anden side af en sådan krise ved egen hjælp. Men nogle mennesker har altså brug for hjælp – og den kan fås hos en dygtig psykolog.

Lad en psykolog hjælpe dig igennem sorgen

En krise kan eksempelvis være udløst af sorg, for eksempel i forbindelse med en hård skilsmisse, en alvorlig og langvarig sygdom, et dødsfald eller sågar en fyring. I vores moderne kultur er der konventioner som foreskriver at man kun ”må” sørge i et bestemt tidsrum efter en sådan hændelse, og så er det ellers med at komme videre.

Ikke alle kommer dog videre så nemt, men havner i stedet i en langtrukken krise. Og så kan det godt være svært at se lyset for enden af tunnelen. Her kan en autoriseret psykolog hjælpe.

Søger du en psykolog på Frederiksberg kan du med fordel kontakte Niels Hellevad Jensen – læs mere på psykologhuseticity.dk.