Psykoterapeut

Lad en psykoterapeut hjælpe dig til et bedre mentalt helbred

Lad en psykoterapeut hjælpe dig til et bedre mentalt helbred

Vi oplever alle fra tid til anden at livet kører lidt af sporet. Når tilværelsen ikke helt former sig som vi havde regnet med er det nemt enten at synke ned i depression, gå ned med stress, eller opleve en krise.

Mange mennesker kan selv klare sig ud på den anden side ved egen hjælp. Men det er helt ok at søge hjælp hvis du ikke selv ser dig i stand til at håndtere din situation, og ikke kan få øje på det berømte lys for enden af tunnellen.

Hvor finder jeg en dygtig psykoterapeut i Holstebro?

Har du brug for psykoterapi i Holstebro er det oplagt at vælge den dygtige og erfarne psykoterapeut Kirsten Klynge. Kirsten Klynge har igennem mange år hjulpet unge og ældre samt kvinder og mænd med at vende livsproblematikker, give slip på angsten eller opnår et højere selvværd.

Kirsten Klynge fungerer som terapeut for såvel enkeltpersoner som par. Og så er Kirsten Klynge specialist i terapi til børn.

Hvorfor skal jeg vælge psykoterapeut Kirsten Klynge?

Hos psykoterapeut Kirsten Klynge vil du altid blive mødt med venlighed, empati og professionel nysgerrighed. Du vil aldrig opleve at dine problemer bliver nedvurderet, latterliggjort eller bagatelliseret.

Som psykoterapeut ved Kirsten Klynge godt at det som af mange ville blive affejet som småtterier sagtens kan fylde meget hos andre. Kirsten Klynge tager udgangspunkt i det enkelte menneske og dettes egen livsverden.

Du kan roligt regne med at Kirsten Klynge vil tage dine problemer alvorligt og dine udsagn for gode varer. Kirsten Klynge er som psykoterapeut omfattet af professionel tavshedspligt hvilket betyder at intet af det I snakker om kommer uden for konsultationens fire vægge. Og du kan selvfølgelig regne med 100% respekt og diskretion fra din psykoterapeuts side.

Du kan læse mere om Kirsten Klynge, og booke tid til et møde med din psykoterapeut i Holstebro, på kirstenklynge.dk