cbd

Mindsker du dine daglige smerter med CBD-olie?

Mindsker du dine daglige smerter med CBD-olie?

CBD-olie er blevet populært verden over, og har vækket i manges interesse. Mange kan dog godt komme til at sammenligne CBD-olie med rusmidlet cannabis, fordi olien kommer fra samme plante. Det må siges at være meget op til den enkelte, hvorvidt man tror på om CBD-olie virker på smerter og sygdomme.

Måske du selv har overvejet at prøve det, men alligevel ikke helt har turde, fordi det ofte forbindes med et rusmiddel? Sådan er der helt sikkert mange der har haft det, og stadig har i dag. CBD-olien skulle kunne lindre kroniske lidelser og sygdomme som fx migræne, gigt, søvnproblemer og lignende. Olien kan gå ind og lindre smerte og kvalme, som kan være bivirkningerne for nogle lidelser og sygdomme. 

CBD-olien har altså en beroligende effekt på både krop og sind, og derfor siges det også at olien kan hjælpe på mennesker med ADHD, stress, angst eller lignende lidelser. Olien går ind og gør at krop og sind bliver mere afslappet på en positiv måde. 

Er CBD-olie et mirakelmiddel, som mange påstår? 

Vi har alle forskellige meninger, når det kommer til brug og virkning af CBD-olie. Nogle tror på at det får dig bedre igennem en kræftsygdom, andre tror ikke at det har noget at sige. Uanset hvad man tror, så er der fakta lagt på bordet, som man kan forholde sig til. Der er lavet forskninger omkring hvorvidt CBD-olie har en positiv effekt. En stor videnskabelig undersøgelse i USA, kaldet ‘Project CBD’ har fx undersøgt hvorvidt CBD-olien har hjulpet folk. Hvis du er interesseret i at læse lidt mere om netop dette, så kan du med fordel læse denne artikel om cbd og smertelindring. 

Cannabis er både en betegnelse for rusmiddel og medicin. Medicinen er altså denne CBD-olie, hvor indholdet af THC skal være under 0,2 procent. I modsætning til rusmidlet, hvor THC indholdet er højere, så er cannabis medicin hverken vanedannende eller i besiddelse af en psykoaktiv påvirkning af humør og hukommelse. Du bliver altså ikke “skæv” af at indtage CBD-olie, ligesom du gør når du ryger cannabis.

CBD-olien skal indtages oralt, ved at man drypper olien ind under tungen, så det bliver optaget i slimhinderne. Herefter skal man helst vente et minuts tid med at synke samt gerne vente mindst fem minutter, før man indtager væske eller mad. CBD-olien er ikke for alle, men hvis man er en af dem, som lider af voldsom migræne, søvnproblemer, stress eller lignende, så kan det sagtens være at CBD-olien kan hjælpe til en bedre og roligere hverdag.