parterapi vanløse

Parterapi i Vanløse kan vende skuden for jeres forhold

Parterapi i Vanløse kan vende skuden for jeres forhold

Måske kan det undre dig lidt, at man lige skal vælge parterapi i Vanløse, men det kan enten være fordi, at man lige bor i denne by eller i området, eller man har fået anbefalet en god parterapeut i byen, hvorfor denne jo er værd at rejse efter.

Der er jo trods alt tale om jeres parfohold, som skal overleve denne krise, og ofte har man ikke mange skud i bøssen, før man opgiver at give det en chance mere.

Nu er det jo ikke altid, at man tager til parterapeut, fordi man er i en krise i forholdet, for man siger jo som bekendt, at man skal forebygge end at bekæmpe.

Men mange par ser det jo som lidt af et nederlag, hvis man begynder at overveje parterapi uanset hvornår, det kommer på tale i forholdet.

Parterapi kan blive den bærende løsning

Men tænk for eksempel på det på samme måde, som at der er nogle mennesker, der jævnligt går til psykolog. Ikke fordi der er noget galt som sådan, men de kan bare godt lide at vende situationen i deres liv med en professionel, der kan hjælpe en med at se tingene i et andet lys.

Sådan kan man jo også gøre det som par, hvor man får en ekspert ind til at belyse, hvorfor man agerer, som man gør, i et parforhold; eller man kan bruge det som et helle, hvor man taler ud om de ting, som man ikke kan nå i løbet af den travle hverdag.

Man gør det med kærlighed, hvor man lige her finder et frirum til at tale om de nærværende ting, som en fagperson så kan være tolker eller analytiker for, så man får nogle værktøjer som par at gå hjem med, så man har et fælles og godt grundlag at bære fremtiden sammen med.