Uden Kategori

Prøv den ukendte vakuum terapi i Aars og bliv den bedste udgave af dig selv

Prøv den ukendte vakuum terapi i Aars og bliv den bedste udgave af dig selv

Der er ikke mange, som kender til Vakuum terapi og dets positive følgevirkninger. Men som med mange nye terapiformer skal behandlingen accepteres af den bredde befolkning og samtidig skal behandlingen være kendt. Nedenfor kan du læse mere om hvad terapien går ud på.

Hvad er vakuum terapi? 

Vakuum Terapi i Aars (og mange andre steder) er en behandlingsform hvor du kommer ind i en cylindrisk beholder, som vi kender dem fra eksempelvis MRI-scanner og CAT-scanneren. Til forskel fra førnævnte fungerer vakuum terapi ved at man vil opleve et kraftigt undertryk, som giver en masse positive effekter for kroppen

Et af de stedet hvor vakuum terapi har størst effekt er i forhold til blodcirkulationen. Her hjælper det lave tryk kroppen med at øge cirkulationen. Her er nogle andre steder hvor vakuum terapi kan have en positiv indflydelse : kramper i ben , kolde fødder, trætte ben og nedsat puls i benen blandt andet. 

 

Hvem er vakuum terapi for?

Der er mange målgrupper hvor vakuum terapi egner sig. Det kan være ældre mennesker som øger at forbedre cirkulationen og ellers er elite sportsudøvere og idrætsudøvere som ønsker at undgå skader i målgruppen. For vakuum terapi har vist sig at nedsætte risikoen for skader , forbedre resultater ved intensiv træning og øger den generelle iltmætning i kroppen. 

Hvorfor skal man vælge vakuum terapi i Aars? 

Når man skal vælge behandler er det vigtigt at vælge en behandler man har tillid til. Her er et godt bud Aars vakuum og fodpleje. Årsagen til at klinikken er det oplagte valg er blandt andet indehaveren Lissy Holm som er uddannet sygehjælper fra 1982. Så du kan trygt besøge klinikken for der står mere end 35 års erfaring bag. Foruden erfaringen tilbyder Lissy fleksible åbningstider som betyder at du som klient kommer i fokus, og dine behov i forhold til åbningstider bliver mødt.