akupunktur

Professionel akupunktur i Slagelse

Professionel akupunktur i Slagelse

Går du og overvejer at få smerter, allergier eller inflammatoriske tilstande behandlet ved hjælp af akupunktur? Så bør du vælge din klinik med stor omhu, så du kan være sikker på en tryg behandling.

Hvor kan jeg få sikker akupunktur i Slagelse?

Hvis du leder efter en dygtig akupunktør med klinik i Slagelse kan du med fordel vælge Akupunktur & Massage Klinikken. Hos Akupunktur & Massage Klinikken finder du udelukkende professionelle og erfarne behandlere med mange år på bagen inden for massage, akupunktur, fysioterapeut, osteopati og zoneterapi.

Du er, med andre ord, i trygge og sikre hænder når du vælger at få udført akupunktur hos Akupunktur & Massage Klinikken.

Hvad kan Akupunktur & Massage Klinikken tilbyde?

Foruden traditionel akupunktur tilbyder Akupunktur & Massage Klinikken forskellige afledninger af denne disciplin. NADA øreakupunktur er særligt velegnet til behandling af afhængighed og anvendes derfor som oftest i forbindelse med rygestop behandling.

Du kan også mindske stress symptomer og lægge en dæmper på angst med NADA øreakupunktur. Denne akupunktur form er samtidig god for dig som ikke bryder sig om at få stukket lange nåle i din krop. NADA øreakupunktur betjener sig nemlig udelukkende af meget korte nål som placeres i det ydre øre.

Der ud over tilbyder Akupunktur & Massage Klinikken den særlige akupunktur form AcuNova. AcuNova adskiller sig fra traditionel kinesisk akupunktur derved at nålene placeres i trigger punkter, og altså ikke særlige steder i meridian banerne.

Ved AcuNova placeres nålene på en måde så at de rammer nervebanerne. Herved udgår besked til hjernebarken, hypofysen og hypothalamus, som sætter gang i helingen af det pågældende område. AcuNova anvendes især i forbindelse med behandling af smerter og skader i ryg og skulder samt tennisalbue og golfalbue.

Du kan booke tid til en akupunktur behandling hos Akupunktur & Massage Klinikken via hjemmesiden am-klinikken.dk.