Rekreationsophold

Spirituelle rekreationsophold i Nordsjælland

Spirituelle rekreationsophold i Nordsjælland

editorial

Er du plaget af stress, og føler du at hele din tilværelse hviler på et vakkelvornt og skrøbeligt fundament? Så har du med sikkerhed behov for at finde dig bedre til rette i dig selv.

En eksistentiel krise som oven for beskrevet kræver arbejde hvis man ønsker at komme helskindet ud på den anden side. I mange tilfælde kan det være nødvendigt at opsøge hjælp udefra.

Det kan være utroligt givende og godgørende for krop, sjæl og sind at koble af fra hverdagen i en periode med et rekreationsophold. Og til dette formål kan du med fordel vælge Svanecentret i Nordsjælland.

Hvad er Svanecentret?

Svanecentret er et spirituelt rekreationscenter med base i Tisvildeleje i den nordligste del af Østsjælland. Svanecentret er ejet og drevet af Pernille Sylvest Kondo som har specialiseret sig inden for healing og behandling af børn og voksne, sjælerejser, personlig udvikling, og spirituel vækst.

Hos Pernille Sylvest Kondo vil du kunne finde fred og glæde i din tilværelse og få et mere lyst perspektiv på dit liv.

Hvem er Pernille Sylvest Kondo?

Pernille Sylvest Kondo er uddannet inden for blandt andet kranio sakral terapi, myo reflex terapi, kinesisk medicin og akupunktur samt psyko traumatologi.

Der ud over har Pernille Sylvest Kondo gennem mange år arbejdet som behandler, terapeut, underviser og åndelig vejleder i mange år, og har igennem disse år hjulpet talrige mennesker fra såvel nærområdet som det øvrige Danmark med at finde deres indre spirituelle ressourcer og lære helheden i sig selv at kende.

Du er, med andre ord, i trygge og sikre hænder hos Pernille Sylvest Kondo når du søger vejledning til et mere fredfyldt og harmonisk liv. Foruden ophold på selve Svanecentret tilbyder Pernille Sylvest Kondo kurser på den græske Ø Patmos i Grækenland.

Du kan læse mere om Pernille Sylvest Kondo og Svanecentret på Svanecentret.dk.