kostvejleder

Spis rigtigt med hjælp fra en kostvejleder

Spis rigtigt med hjælp fra en kostvejleder

En sund, varieret og nærende kost er nøglen til mere energi i hverdagen og et langt liv. Det ved de fleste af os. Men det kan være meget vanskeligt at afgøre, hvad en sund kost er, når vi hele tiden får modsat rettede beskeder via medierne. Den ene dag er kartofler sunde, den næste dag er de skabt af Fanden selv på en dårlig dag. Kulhydrater skifter ligeledes status fra dag til dag – så er de livsnødvendige, og så er de ude i kulden. Og hvad med fedt – er det sundt eller usundt?

Få hjælp til individuel kostvejledning hos en professionel ernærings ekspert

Hvis du ønsker hjælp til at gennemskue, hvordan du spiser rigtigt og hensigtsmæssigt, kan du med fordel opsøge en dygtig og erfaren kostvejleder. En kostvejleder kan hjælpe dig med at lægge en kostplan, som passer præcist til dine og til din krops behov.

Med den rette kostplan, som du selvfølgelig efterlever i det daglige, vil du hurtigt opleve, hvilken effekt kosten har på dit humør og på din sundheds tilstand. Kroppen bruger de vigtige nærings stoffer, vitaminer, mineraler og fibre aktivt i sit daglige arbejde med at genopbygge celler og styrke det immun forsvar, som skal beskytte dig imod infektioner og sygdomme. Og med den rette sammensætning af disse nærings stoffer vil du opnå den optimale effekt af disse hver eneste dag.

Hvor finder jeg en dygtig kostvejleder i Aarhus?

Du bør opsøge en kostvejleder, som har mange års erfaring inden for – og stor special viden om – kostvejledning og ernæring. Du kan for eksempel med fordel kontakte Frede Damgaard med henblik på kompetent og kvalificeret vejledning. Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig med kostens betydning for den menneskelige sundhed og vort daglige velbefindende.

Du kan kontakte Frede Damgaard, og få mere information, på frededamgaard.dk