salat

Stil sulten på den sunde måde med en lækker salat

Stil sulten på den sunde måde med en lækker salat

En gang imellem kan man trænge til et velsmagende måltid mad uden at være i humør til det helt store udtræk. En salat kan i så tilfælde udgøre et ganske glimrende alternativ til en større menu, når det handler om at stille den lille sult.

Find den bedste salat i centrum af København

Leder du efter et sted hvor du kan få en lækker og velsmagende salat i København? Så skal du ikke lede længe. I hjertet af København, nærmere betegnet den centralt beliggende Grønnegade, finder du nemlig Dællekatessen.

Dællekatessen er en af de ældste og mest berømte og elskede sandwich og deli barer i København – i hvert fald blandt de indfødte københavnere. Siden 1993 har Dællekatessen forsynet københavnere og besøgende i Danmarks smukke hovedstad med velkomponerede og sunde sandwiches og salater, tilberedt af friske råvarer og serveret af smilende og veloplagte medarbejdere i den hyggelige sandwich bar.

Dællekatessen er i særdeleshed kendt for den krydrede og velsmagende frikadelle, som er blevet sandwich barens særkende og samtidig har sat helt nye standarder for hvorledes en frikadelle skal smage. Du kan nyde den lækre frikadelle i en klassisk frikadelle sandwich, som del af en menu, som ”hånddelle” når du er på farten, eller som side order til en af de sprøde salater som serveres hos Dællekatessen.

Friske og sunde salater hos Dællekatessen

Dællekatessen er nemlig ikke blot sandwiches. Du kan også bestille salater i såvel de klassiske som i de mere nyskabende varianter – eller selv sammensætte en salat ud fra det store udvalg af ingredienser i Dællekatessens salat bar. Er du mere til en på forhånd sammensat salat kan du for eksempel vælge en græsk salat, en tunsalat, en salat med stegt kyllingebryst eller laks, eller en pasta salat med en af de berømte og populære frikadeller – også kaldet ”dæller”.

Se hele salatmenukortet på daellekatessen.dk