kinesiologi

Styrk din indre balance med kinesiologi

Styrk din indre balance med kinesiologi

Føler du dig ofte træt og uoplagt – og mangler du ofte følelsen af at være i harmoni med din sjæl og din krop? Så kan det skyldes mangle på energi, eller rettere: Ubalance i di krops naturlige energier. Og så kan det give rigtig god mening at opsøge en behandler, som beskæftiger sig med kinesiologi.

Hvad er kinesiologi?

Navnet til trods har kinesiologi intet med hverken Kina eller kinesere at gøre – og er således ikke, som mange tror, en direkte udlægger af den taoistiske medicinske tradition. Dog arbejdes der inden for kinesiologi med den velkendte østerlandske idé om kroppen som et energi system, kroppens meridian baner, som transporterer livs energien Chi (eller Qi) rundt i legemet.

Kinesiologi er som behandling en alternativ diagnosticerings metode, hvis grund antagelse er at et svækket organ afspejles i svækkelsen af en muskel. I kinesiologien benytter man således musklernes styrke som en indikator for tilstedeværelsen af dårligdomme og lidelser i kroppens organer.

En kinesiolog vil via undersøgelse af muskulaturen og mobiliteten i eksempelvis patientens arme kunne konstatere, om der skulle være ubalance i energierne, som fører til svækkelse af et vitalt organ. Denne undersøgelse sker typisk ved, at kinesiologen udfører et let tryk på patientens udstrakte arm og iagttager reaktionen.

En kinesiolog kan ikke helbrede hverken symptomer eller årsag, men kan gennem diagnosticering og vejledning bidrage til kroppens egen helings proces ved at skabe balance i såvel anatomisk som i mental forstand. Du kan altså, kort fortalt, opnå en bedre balance mellem krop og sind, hvis du lader dig tilse af en dygtig og erfaren kinesiolog.

Hvor kan jeg blive behandlet med kinesiologi i Toftlund?

Hos klinikken Kropsjæl ved Birgitte Larsen kan du få den bedste hjælp til selvhealing via kinesiologi. Du kan læse mere, og booke tid til din første session online, på kropsjael.dk